مجله علمی آموزشی خبری تفریحی دیجی پست

در این وبلاگ تمام اخبار علمی و تکنولوژی را میخوانید

مجله علمی آموزشی خبری تفریحی دیجی پست

در این وبلاگ تمام اخبار علمی و تکنولوژی را میخوانید

  • ۰
  • ۰

اختلاف قیمت سنتور

سنتور یکی از سازهایی است که تقریبا 70 درصد علاقه مندان به موسیقی آن را می پسندند و به دنبال یادگیری آن هستند. زمانی که کسی قصد یادگیری سنتور می کند معمولا ابتدا آموزشگاه و یا استاد مناسب را پیدا میکند. زمانی که میخواهد سنتور لازم را تهیه کند به طور معمول سنتور را انتخاب میکند که استاد به او پیشنهاد می دهد. البته گاها دست به سرچ و گشت و گزار در اینترنت میشود... خب در نهایت تصمیم به خرید می گیرد.

چیزی که اینجا روشن میشود تفاوت های میلیونی قیمت سنتور است. مگر می شود یک سنتور با سنتور دیگر در این حد تفاوت قیمتی داشته باشند. اما باید به این نکته توجه داشت که سنتور نیز مانند سایر محصولات انواع مختلفی دارد و بسته به نوع آن قیمت متفاوتی نیز می گیرد. به عنونا مثال مدل لاکوک مانند سل کوک 9 خرکی است اما در مقایسه با سنتور سل کوک صدای زیرتری دارد و از نظر کوک نیز یک پرده بالاتر از سنتور سل کوک می‌شود. سنتورهای 10، 11 و 12 خرکی نیز از مدل‌های دیگر سنتور است که برای تک نوازی مناسبتر است.

اساتید موسیقی اعتقاد دارند که در خرید سنتور باید معیار اول سازنده ساز باشد اما آیا واسطه گران فروش آلات و ادوات موسیقی به سازندگان اصلی ساز اشاره می‌کنند؟ خب در اکثر موارد نه، ولی مراجع تخصصی و با اسم و رسم مانند سازباز نام سازنده را به عنوان یکی از فاکتورهای مهم در مشخصات ساز معرفی می کنند. سنتورها معمولا مزین به مهر خالق آن هستند که به نوعی ضمانت کیفیت آن‌ها محسوب می‌شود. از برترین نوازندگان سنتور هم می‌توان به پرویز مشکاتیان، سیامک آقایی، ابوالحسن صبا و اردوان کامکار اشاره کرد.

قیمت سنتور باید معیار دوم خرید و فروش این ساز باشد. اگر سری به سایت‌های آنلاین فروش آلات و ادوات موسیقی مانند سازباز، دیجی کالا، دیوار و شیپور و ... بزنید، متوجه می شوید که از یک میلیون تومان تا سی میلیون قیمت‌ها در نوسان است. مثلا « بسته سنتور علیزاده یک مهر با قیمت 1350 هزار تومان در سازباز به فروش می رسد. در مقابل سنتور پژوهشکده سنتور گوهر ویژه با قیمت 11 میلیون در این سایت خریداری شده است. البته نباید فراموش کرد که سنتورهای دست دومی نیز وجود دارند که افراد در سایت هایی مانند دیوار و شیپور آگهی می کنند و قیمت آنها به نسبت مناسب است اما آیا مورد اطمینان هستند؟ قطعا باید هنگام خرید خرید سنتورهای دست دوم دقت کنید که دچار تاب‌خوردن و انحنا از ناحیه صفحه زیرین شوند.

 

منبع: اختلاف میلیونی سنتورها

نظرات (۵)

چیزی که راجع به ساز های پژوهشکده سنتور قابل توجه است روان کوک بودن ساز هایشان است. این پژوهشکده برای راحت کوک شدن و خالی نشدن کوک دست به اختراع گوشی های روان کوک زده که البته برخی از اساتید معتقدند وزن ساز را زیاد میکند و باعث خفگی صدای ساز هنگام نوازندگی میشود.

در قیمت گذاری سنتور مسائلی مانند جنس و عمر چوب و یا میزان چوب مصرف شده تاثیر گذار است، از آنجا که سنتور هایی که خرک بیشتری دارند چوب بیشتری هم استفاده شده و یا سنتور لا کوک تر است و چوب کمتری مصرف میکند 

تفاوت بین سنتور های مختلف تنها با بررسی صوتی بین انها امکان پذیر است و فکر میکنم که اگر بر اساس چوب و یا سازنده سازی را قیمت گذاری کنیم بی شک به جوانان سازنده که استعداد زیادی دارند بی عدالتی خواهد شد

به نظر من تفاوت بین سنتور ها از صدای انها می‌آید.

من سنتوری دیدم که از سازنده بنامی بود ولی کیفیت آن در مقایسه با صدای آن بسیار افتضاح و غیر قابل قبول بود، در عین حال از سازنده ای گمنام سنتور دیدم که میلیون ها تومن بیش از قیمتش صدا داشت و خریدش بی شک بهترین تصمیمی بود که گرفتم

تمام قیمت گذاری های عجیب و غریبی که میبینیم در بازار سنتور دلیلش باز بودن دست سازنده است و این موضوع باعث شده تا این بازار کامل به دست این قشر بیافتد که شناختی از صدا و موسیقی ندارند و عموما نوازنده های خوبی نیستند.

در هر کارگاه سازندگی ساز باید یک موزیسین باشد و با نوازندگی قیمت گذاری کند و ارزش واقعی ساز را تعیین کند.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی